Категории

Дали Доналд Трамп треба да биде претседател? Децата го кажаа нивното мислење и не грешат!

Многумина го сметаат за смешен и интересен, го ценат фактот што го зборува тоа што го мисли и нема филтер како политичарите. Други пак сметаат дека е одлично што го збори тоа што го мисли, но проблемот е во неговите ставови.

Впрочем ќе се изненадите од фактот колку децата се свесни за вистината, за системот на вредности, етика и морал кој го имаат, наспроти Доналд Трамп, кој е некултурен, арогантен, безобразен, расист и според децата, дефинитивно не е за претседател.