Категории

ДАЛИ Е ОВА НАЈУБАВАТА РАСА НА МАЧКИ?

Запознајте ги каракас, или да се биде поконкретен, бебе каракас! Овие прекрасни суштества биле од религиозно значење за древните Египќани. Тие се појавуваат во нивните слики, бронзени статуетки, додека скулптурите со каракас се верува дека се заштитници на гробниците на фараоните.

Каракас живеат во Африка, Блискиот Исток и Индискиот потконтинент. Возрасните можат да тежат до 18kgs (40lbs), а можат да трчаат со брзина до 50mph. Каракас лесно можат да се чуваат како домашни миленичиња, но сепак тоа може да е нелегално во некои земји, па мора да проверите пред да одлучите да си купите една!

10191_111016100606480_700x513

10191_111016100614220_700x960

10191_111016100622067_700x609

10191_111016100633571_700x699

10191_111016100646412_700x702

10191_111016100655161_700x624

10191_111016100705155_700x921

10191_111016100716013_700x661

10191_111016100727852_700x700

Прегледи:
195
Ознаки:
·
Категории:
Uncategorized
Објавено на:
11.10.2016