Дали е ова новиот гениј?- Чудо од дете кое распознава 7 јазици!

Повеќето од нас се трудат во текот на животот да научат нов јазик и се горди на постигнатиот успех. Но, ова мало девојче веќе распознава 7 јазици. Дали е тоа новиот гениј?
Коментари

[fbcomments]