Категории

Дали ги знаете вистинските имиња на овие познати личности?

Jelena Noura Hadid, Ilyena Lydia Mironoff, Elizabeth Woolridge Grant… Знаете ли кои познати личности се кријат позади овие имиња?

Некои луѓе ги знаеме само по нивните прекари, па се изненадуваме кога ќе го дознаеме нивното вистинско име. Истото важи и за познатите личности. Многумина од нив, на почетокот на кариерата ги промениле своите имиња во позвучни имиња кои се помнат многу полесно. Ова се вистинските имиња на некои од познатите ѕвезди.

Вистинското име на Gigi Hadid е Jelena Noura Hadid.

🥐

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Вистинското име на Helen Mirren е Ilyena Lydia Mironoff.

off to work london

A post shared by @ helenmirren on

Jamie Foxx всушност се вика Eric Marlon Bishop.

Lana Del Rey е родена како Elizabeth Woolridge Grant.

Thank you Montreux and Locarno X thanks for the picture Johnny

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelrey) on

Natalie Portman се вика Nata-Lee Hershlag.

Вистинското име на Kit Harington е Christopher Catesby Harington.

Прегледи:
470
Објавено на:
18.06.2018