Дали ќе ги препознаете без шминка? – Ова е моќта на шминката

Шминката може комплетно да го промени вашиот изглед

Благодарение на друштвените мрежи, особено инстаграмот, козметичката индустрија никогаш не била поголема. Друштвените мрежи, фотографиите и туторијалите од некои шминкери направија светски познати милијардери, а поголемиот дел од нив изградија make-up царства вредни милијарди долари.

Кајли Џенер, Џефри Стар, Худа Бјути, Ники Туторијалс.. се само едни од многуте светски познати гуруа кои благодарение на својата споспобност да го трансфомираат својот изглед со помош на шминката, им се омилени на голем дел од жените денес.

Погледнете ги овие трансформации со помош на шминка за кои нема да поверувате дека тоа се истите лица.

 
Коментари

[fbcomments]