Категории

Дали лицето на Бела Хадид е навистина без пластични операции?

Една од најпопуларните манекенки на денешницата упорно тврди дека нејзиното лице не подлегнало на корективни зафати во вид на пластична хирургија. За да видиме дали ја зборува вистината, погледнете ги овие нови и стари фотографии од нејзиниот лик од 2010. година до денес.

2010. година

2015. година

2015. година

2017. година

2018.година