Чек дис аут
Search

Дали сте ИНДИГО дете – овие знаци ќе ги препознаат само посебните луѓе

Особини по кои може да се препознаат само индиго личностите

Што е индиго дете? Наједноставен одговор би бил дека тоа е личност која е способна да создаде големи промени во постојаните редоследни нешта. Тоа е енкој кој верува дека сегашноста не е доволно добра и не е таква каква што би требала да биде. Некој кој сака да ја унапреди сегашноста и верува дека тоа е негова кармичка должност. Личност која се чувствувала старо дури и кога била млада. Индиго децата се сметаат за чуда, тие се повеќе од просечни луѓе.

Стручњаците откриваат дека ова се едни од најважните знакови кои укажуваат на тоа дека сте индиго дете:

1.Слободен ум, слободни мисли
Имате свое единствено мислење за секоја тема. Вашето мислење е секогаш независно. Слободно размислувате и отворено зборувате за она кое го сметате дека е вистина. Секогаш донесувате нови идеи.

2.Иделисти
Знаете дека светот не е совршен, но верувате дека луѓето со заеднички сили можат да создадат подобар свет за себе. Често размислувате за начините кои би довеле до тоа светот да стане подобро, помирно и поубаво место за живеење.

3.Креативни души
Имате неверојатен креативен интелект кој е потполно поинаков од креативните способности на другите луѓе.

4.Силни и независни
Не ви е потребна помош од другите за да ги остварите вашите цели. Доволно сте способни и независни сами да се изборите за сопствените амбиции.

5.Моќни идеи и решенија
Никогаш не ја следите само главната тема на која било приказна и никогаш не генерализирате. Способни сте да развиете голем бран на различни идеи а тоа особено ви помага да излезете од комплицираните и проблематични животни ситуации.

6.Само вистина
Ја презирате лагата и не дозволувате некој да ве лажи во лице, макар и тоа биле нештетни лаги. Кога ќе сфатите дека некој не е искрен спрема вас нема лесно да го пуштите се додека не ви ја признае вистината, ова може да биде предност и маана во односите, особено во љубовните врски.

7.Водач
Спремни сте да ги превземете конците во свои раце ако забележите дека нештата не функционираат онакако како што треба, дури и сте во состојба да се спротивставите на авторитетот со цел да воспоставите ред и да постигнете успех. Имате сила, добра моќ на комуникација и вие сте одличен лидер.

8.Бунтовник
Се борите против неправдата и не се откажувате се додека правдата не биде задоволена. Спремни сте да скрените од многу важни нешта во животот и да започнете бура со цел да завладее хармонија.
Коментари

[fbcomments]