Дали вашиот телефон е водоотпорен? Самсунг го помина тестот!

Самсунг на пазарот го презентираше новиот Самсунг галакси 7 како водоотпорен телефон, за разлика од галакси 5 кој беше само отпорен на вода, седмицата е комплетно одвнатре заштитен систем, што е иновација на пазарот.

Што ќе се случи кога ќе ги ставите новиот Самсунг и последниот Ајфон 6с на тест? Кој од нив „нема да се удави“?

Сосема очекувани се резултатите, со оглед на фактот што Ајфонот не е креиран и претставен како водоотпорен телефон, за разлика од неговиот ривал. Сепак мора да се признае дека добро издржа со оглед на временскиот период кој го помина под вода.
Коментари

[fbcomments]