Категории

Дали знаете дека во авионот постои скриена просторија за која знае само персоналот?

Некои авиони имаат посебна, тајна просторија која е наменета само за персоналот и служи за нивен одмор при долгите летови. Доколку сакате да знаете како изгледа истата, погледнете го видеото во прилог.