Чек дис аут
Search

Дали знаев дека ќе ме молиш еден еден да се смириме? Знаев.

Дали знаев дека ќе ме молиш еден еден да се смириме?
Знаев.
И што имам јас од тоа што знаев?
Коментари

[fbcomments]