Категории

Дамите бираат – Кој е најзгодниот филмски суперјунак?

Во последните неколку години владее опсесијата со суперјунаци од познатите стрипови и анимации. Еве кои холивудски актери ги отелотворија на филмското платно, па според нив кој суперјунак важи за најзгоден – ги прашуваме дамите..

Знаеме дека Тор е највештиот суперјунак со чекан, а Волверин има најдобри животински инстинкти кога е опасноста во близина. Под водата никој не може да му конкурира на Акваман, а каде и да треба да се искачеме – го повикуваме Спајдермен.
Секој суперјунак има супермоќи кои му помагаат да го спаси светот, да ја освети неправдата и да ја спаси убавата дама на крајот од баладата.

Но кој суперјунак е најзгоден?
Дамите веќе одбраа, најзгоден е Бетмен.

 

Потсетете се на сите суперјунаци во нашата галерија а потоа споделете го вашето мислење..

Рајан Рејнолдс е Deadpool

Том Холанд е последниот Spiderman во низата

Роберт Патисон е новиот Batman

Џејсон Момоа е Aquaman

Крис Еванс е Captain America

Пол Руд е Ant-Man

Хју Џексон е Wolverine

Крис Хемсворт е Thor

Хенри Кавил е Superman