Категории

Дарко, на бурек во Сараево со Мирјана (фото)

Дарко Спејко се изнашета по балканот по победата на регионалното шоу Големиот Брат, а последна негова дестинација е Сараево.

Дарко постираше фотографија со најконтраверзната состанарка Мирјана, како уживаат во бурек во раните утрински часови, најверојатно по бурната вечер.

Прегледи:
16