Категории

DDS Building со неверојатно намаление на паркинг местата во новиот станбен комплекс. Побрзајте акцијата трае до 31. март!

Секојдневно сме сведоци на големиот сообраќаен метеж во Скопје, како поради густата населеност во градот, така и поради недостатокот на паркинг места за сѐ побројните возила на граѓаните.  Затоа, при градењето на станбени и деловни објекти, особено е важно соодветно да се испланира делот предвиден за паркинг места, иако честопати кај нас тоа не е така.


DDS Building е градежна компанија која успешно го привршува градењето на својот прв проект за изградба на висококвалитетни станови во населбата Маџари. Претходно зборувавме за сите поволности кои што ги нуди оваа градежна компанија при избор на посакуваниот простор, а она што е особено интересно овој месец е акцијата која трае до 31. март. Имено DDS Building ви нудат неповторлива можност да го купите своето паркинг место во подземниот гаражен простор во склоп на зградата, по цена од само 200 евра.

Новиот комплекс на урбано живеење во населбата Маџари е вистинскиот избор за вас доколку сте во потрага по нов почеток, совршен дом и квалитетна градба, а големото намалување на паркинг местата за овој месец е само една причина плус зошто треба уште овој месец да го решите вашето станбено прашање заедно со паркинг местото за вашиот автомобил.

Добредојдовте дома, тука имате сѐ што ви е потребно за среќен живот!