Деца на свадби – убедливо најсмешното видео досега

Свадбите се убави моменти, но и макотрпни, долготрајни и заморни. Тоа не е поволна средина за деца, особено кога треба да одиграат некоја улога во свадбената церемонија. Ова се дефинитивно деца кои ќе ве насмеат до солзи.

https://www.youtube.com/watch?v=wYR1K5e4O38
Коментари

коментари