Категории

Видео: Дедо исплашил мало детенце. Неговата реакција ќе ве освои!

Дедо исплашил мало детенце. Неговата реакција ќе ве освои!

Кога ќе остарите и ќе станете дедо или баба, тогаш вашите внучиња ќе станат извор за забава баш како што некогаш биле вашите Дедо исплашил мало детенце. Неговата реакција ќе ве освои!. Ги сакате се грижите за нив…

Овој дедо се пошегувал со своето внуче, а видеото стана популарно на Јутјуб. Реакцијата на детенцето ќе ви го растопи срцето.

Погледнете го видеото …

Прегледи:
221
Објавено на:
20.01.2016