Категории

Дел од атмосферата на првиот соло концерт на македонскиот бенд Фанк Шуи! (ВИДЕО)

На 29. март во Младинскиот културен центар, се одржа првиот солистички концерт на македонскиот бенд Фанк Шуи. Во продолжение погледнете како изгледаше атмосферата и уживајте во нивната хитовска песна„Стаклени нозе“.