Категории

Делфин се појавува од водата и бакнува куче кое се наоѓа на бродот со своите сопственици! (ВИДЕО)

Ако мислевте дека сте ги погледнале сите најубави видеа, ова што ќе го погледнете сега дефинитивно ќе ве предомисли. Додека двете кучиња уживаале на бродот со своите сопственици, се случило нешто ненадејно. Љубопитниот делфин ги забележал и решил да им се приближи. Кучињата не можеле да ја скријат својата изненаденост и возбуда што гледаат делфин.

Делфинот решил да се спријатели со нив, па ненадејно се појавил од водата и го бакнал едното куче и веднаш се вратил во својата животна средина. Уште еден доказ дека делфините се животни кои во себе носат многу љубов.