Денес кажи „Да“ на сите нешта кои ќе те направат среќен

Кажи „Да“ на љубовта спрема себеси и на сето она кое го посакуваш за себе.

Денес одлучи да престанеш да кажуваш „Да“ на луѓе и ситуации кои не се добри за тебе и твоите чувства. Наместо тоа, започни да велиш „Да“ на твојата среќа, и твоето растење. Кажувај „Да“ на луѓе и нешта кои те инспирираат да бидеш автентичен и целосен, да не се плашиш да се изразиш себеси, такви кои те прифаќаат за тоа што си.

Кажи „Да“ на животот кој сакаш да го живееш а не на компромисите. На сето она кое следното утро нема да те натера да посакаш да се вратиш назад и да го повлечеш тој збор.
„Да“ има моќ да го промени твојот живот и тебе.

Кажи „Да“ на љубовта спрема себеси и на сето она кое го посакуваш за себе.
Коментари

[fbcomments]