ВИДЕО: Со малку труд и фен, можете да заштедите еден куп пари…

КАКО ДА ГО ИСПРАВИТЕ СВИТКАНИОТ БРАНИК НА ВАШИОТ АВТОМОБИЛ ЗА НЕКОЛКУ СЕКУНДИ?

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ВИДЕОТО…

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=I5pQa_8oA3w[/tube]
Коментари

коментари