Десет милионери кои загубиле сè што имаат

Можете ли да замислите како е да загубите 30 милијарди долари? Овие луѓе доживеале голема финансиска пресвртница во животот, од најбогати станале бездомници, банкротирале и завршиле без ништо во животот.

Џордан Белфорт

YouTube каналот Alltime10s направи видео во кое претставува десет милионери кои од различни причини загубиле сè што поседуваат во животот станале должници.

Меѓу нив се Мајк Тајсон, Ал Голдстин, Џордан Белфорт и други.
Коментари

[fbcomments]