Категории

Детал за бакнежот кој открива дека мажот е вљубен во вас

Ако некој се бакнува добро, тоа не значи дека е добар материјал за врска

Поважен е неговиот говор на телото, а стручњаците истакнуваат еден потег во текот на бакнувањето кој издава дека вистински ве сака.

„Ако мажот во текот на бакнувањето ги стави дланките на вашите образи или ве милува по лицето и косата, тоа значи дека сака да се поврзи со вас на емотивно ниво, а не само физички“, за Elite Daily открива стручњакот за говор на телото, Тони Рејман.

Таа објаснува дека со тој несвесен потег дава до знаење дека е подготвен за сериозна врска и веќе гаи длабоки чувства за вас.
Ако ви е потребен доказ дали некој вистински ве сака, бакнете го и следете како ќе се однесува.

Прегледи:
526
Објавено на:
17.06.2020