Категории

Детален список: Подгответе се за одмор на плажа со вашето бебе

Кога сте родители, за одењето на плажа потребни се повеќе нешта од пешкир, вода и крема за сончање. Одењето на одмор со деца е комплицирано и потребно е да понесете повеќе работи со вас.

Ова се список со чија помош ќе се подготвите за неколку часа за одморот на море со вашите деца:

– пешкири (за лежење и бришење)

– резервен костим за капење

– резервна облека

– сандали за плажа и вода

– пелени за вода

– шешир

– вода, чај или сок

– крема за сончање

– овошје, кекс или грисини

– влажни марамчиња, пелени, крема

 – играчки (кантичка, лопата, топка)