„Деца“ е новата песна и видео спот на Funk Shui (ВИДЕО)

Ексклузивците на Авалон Продукција, Funk Shui, го објавија најновиот видео спот од новата песна со наслов „Деца“.

„Деца“ е комплетно авторско дело на бендот во состав: Лука Ѓоргиевски (вокал и гитара), Михаил Намичев (бас) и Давид Николовски (тапани), снимана во студио „Подрумот“ на Ангел Ќосев.
Коментари

коментари