Категории

Деца уловени во смешни ситуации кои ќе ве насмеат до солзи

Родителите често се гордеат со нивните деца, колку се умни и колку брзо го откриваат светот околу нив. Сепак има и една друга страна на животот со деца, безброј смешни ситуации, кои ги смеат родителите до солзи, а за некоја среќа тие тоа решиле да го споделат со светот.

3313F7C400000578-3535052-image-m-24_1460423197783 3313F7C800000578-3535052-image-a-28_1460423890517 3313F7CC00000578-3535052-image-a-31_1460423910123 3313F7D000000578-3535052-image-a-32_1460423917003 3313F7D400000578-3535052-Other_children_seemed_to_be_a_little_cheeky_with_one_little_girl-m-33_1460424586074 3313F7D800000578-3535052-image-a-27_1460423884680 3313F7E000000578-3535052-image-a-30_1460423905162 3313F7E400000578-3535052-image-a-23_1460423177299 3313F7E800000578-3535052-image-a-22_1460423167591

Прегледи:
391
Категории:
Среќа на денот · Хумор
Објавено на:
14.04.2016