Девојчето кое јаде колачи и додека спие стана хит на социјалните мрежи! (ВИДЕО)

Многупати сме виделе деца кои ги совладува сонот додека јадат. На некои од нив им паѓа главата во чинијата, додека се борат капаците да им останат отворени, но ова мало девојче е посебен случај. Таа заспива и ги држи очите затворени, но во ниеден момент не престанува да јаде.
Коментари

[fbcomments]