ВИДЕО: Среќа е … кога се појавува црнец во позадина додека збори со дечкото на скајп!

Еее до каде ќе оди ова модерно време! Ти мислиш стварно е дома и те сака,  додека ти вели ми недостигаш позади неа гол црнец се шета па ти сега мисли му ја!

 [tube]https://www.youtube.com/watch?v=UOLE6c1voNw[/tube]

 
Коментари

коментари