Девојки облечени во прекрасни тоалети идентични со дестинациите на кои патуваат

Фотографии од девојки, фустани и природа. Магија зачувана во моментот. Како се создава ваква фотосесија? најпрво секако, се избира локацијата со помош на Интернет или нашата колекција на места кои би сакале да ги посетиме. Потоа, почнува потрагата по фустани. На крај, се избира моделот.
Коментари

[fbcomments]