Џенифер Анистон повеќе не изгледа како порано!

Веруваме дека не постои некој кој не се восхитувал на прекрасната коса на Џенифер Анистон. Од пред некој ден таа се врати во бринетите. за својот нов имиџ вели дека е делумно поради улогата во филмот кој го снима, но од друга страна ова е нејзината природна боја на коса и драго и е што повторно е бринета.
Коментари

коментари