Џорџ Мајкл пееше со Џејмс Корден во „Carpool Karaoke“ уште пред 5 години (ВИДЕО)

Џорџ Мајкл пееше со Џејмс Корден во автомобил уште пред да се создаде „The Late Late Show with James Corden“, каде му гостуваат и пеат заедно возејќи се со автомобил многу денешни мега ѕвезди. 

Пред неколку години во Comic Relief на BBC, во еден од скечовите на Џејмс Корден, меѓу останатите ѕвезди гостува и Џорџ Мајкл, а тоа мора да го видите…
Коментари

[fbcomments]