Димитар Андоновски со нова песна и спот: Само тоа го можеш ти

 На својата промоција на деби албумот Ова небо знае се, Димитар го најави видео записот за темата Само тоа го можеш ти дело на Лазар Цветкоски музика и аранжман, и текст Магдалена Цветкоска Ена, на самата промоција беа објавени и деталите околу новиот спот кој се снимаше пред неколку дена, на различни локации и има навистина интересна приказна, а останува публиката да процени дали ќе и се допадне.

 

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=tyytsgjNB_U[/tube]
Коментари

коментари