Категории

Дизајнерски одлуки што апсолутно немаат никаква смисла (ФОТО)

Зошто луѓето избираат плочки и теписи кои изгледаат трајно валкани и ужасни? Помисливте дека претеруваме, но погледнете ја оваа листа и кажете ни дека нема да имате проблем да одите во простори со… овие.

Видовме прилично исклучителни функционални дизајни од луѓе кои се навистина талентирани. За дизајнерите кои погрешиле во работата, еве трофеи во месецот за најлошите дизајни што луѓето никогаш не смеат да ги користат.

#Ова многу различно поставување плочки:

#Овој ски-лифт со поволности:

# Интересна нова способност на Спајдермен:

# Оваа цветна декорација:

#Некој помислил дека би било одлично да се направи пливачки душек во форма на тампони:

#Овој дизајн што го одвлекува вниманието:

# Оваа религиозна боенка:

# Овој крвав дизајн на килим:

#Можете ли да ги забележите скалите?

#Оваа чешма што предизвикува кошмар:

#Овој отворач за шишиња:

#Оваа рачка:

#Печатените принтови на овие панталони:

Прегледи:
96
Објавено на:
13.09.2020