Категории

Длабочината на вашата тага денес ќе биде изворот на вашата сила утре

Но, и покрај сиот хаос и солзите што ги пролеавте минатата ноќ, заздравувањето ве принудува да се промените. Лекувањето ве принудува да се преселите од местото што некогаш ве натера да се прашувате за љбезноста во светот. Ве принудува никогаш да не се враќате кај оние луѓе кои не знаеја како правилно да ве сакаат. ⠀Лекувањето ве принудува подобро да се познавате себе си. Да видите појасно за работите што се важни за вашата душа. Да чувствувате подлабоко за тоа што е добро, а што не. Лекувањето ве принудува да ја знаете сопствената вредност. И покрај повредата, заздравувањето ве принудува да растете.

Прегледи:
306
Објавено на:
23.07.2021