Добредојдовте во малото село на Дедо Мраз! Овде започнала најпознатата бајка!

Во малиот град на северот од Финска под називот Рованиеми се наоѓа прочуеното село на Дедо Мраз, кое е воедно и забавен парк под истоимениот назив.

Погледнете како изгледа!
Коментари

[fbcomments]