Категории

Доделување на музичките награди во Лос Анџелес: Модните избори на познатите дами предизвикаа бурни реакции!

Оваа година доделувањето на американските музички награди е одржано во Лос Анџелес, каде што се појавија некои од најголемите музички имиња од музичката индустрија и преку своите изведби направија ова да биде уште една ноќ за паметење.

Кога станува збор за модата и овој пат дамите дадоа сѐ од себе да остават силен впечаток. На некои им појде од рака да ги воодушеват модните критичари, додека некои од нив беа обележани како модни катастрофи.

Сиара и Селена Гомез се прогласени за најдобро облечени, а во продолжение погледнете дел од познатите дами.