Доколку чувате миленик, ова сигурно го правите! (ВИДЕО)

Доколку имате миленик во домот, сигурно си правите муабет со него, некој повеќе некој помалце.

Покрај многуте мали, блесави работи кои ги прават луѓето со нивните миленици, како маскирање за ноќта на вештерките, муабетењето е сосема нормално, па дури и да си направиш цела конверзација со миленикот.

Овој човек го прави тоа што го прават многумина, а уште поинтересно го има обработено видеото, додавајќи замислени одговори од неговото куче, кое инаку се радува што ќе му донесат маче.
Коментари

коментари