Категории

Домашни библиотеки какви што би посакал да има секој љубител на книги

Живееме во дигитално доба, но ништо не се споредува со чувството да држиш книга во рака.

Вистинските љубители сакаат да уживаат во добра книга, во добар и пријатен амбиент. Иако ги сакаат библиотеките, тие се полни со луѓе и не го нудат комфорот и приватноста што ја нуди вашиот дом. Ова се едни од најубавите домашни библиотеки, кои ги создале вистински љубители на книгите, а ние може само да сонуваме да имаме ваков дом.