Donald & Daisy Duck овој викенд во Скопје ЗОО

Како и секој викенд, така и овој Зоолошката градина Скопје има ново изненадување за најмладите посетители. Цртаните ликови се омилените детски јунаци, па затоа Donald & Daisy Duck ќе се погрижат викендот да биде исполнет со анимации, игри, забава и сликање со овие Дизни ликови.

Временската прогноза и овој викенд покажува дека е вистинско време да ги однесете вашите најмлади членови во Зоолошка градина Скопје.
Коментари

[fbcomments]