Досега не сте виделе вакво скокање во базен. Ова видео ќе ве насмее до солзи!

Базенот претставува еден од најдобрите решенија за да се издржат летните горештини. Мајката ги учи своите деца како успешно да скокнат во базенот, но помалиот син изведува „неверојатен скок“ кој сигурно ќе измами насмевка кај вас. Погледнете за што станува збор!
Коментари

[fbcomments]