Категории

Досега невидени фотографии од Меган Маркл од приватната архива: Пред принцот Хари не живеела луксузно!

На четврти август војвотката од Сасекс го прослави својот триесет и осми роденден. 

  • Меган не е нејзиното правилно име. Имено, кога се родила ја крстиле Рејчел Меган Маркл.

  • Шест години го посетувала женското католичко училиште во кое оделе само две девојчиња.

  • Кога имала 11 години, на телевизија видела сексистичка реклама. И пишала на компанијата со барање да ја променат формулацијата и познатата компанија се сложила.

  • Покрај големата љубов кон театарот, Меган обожава и политика, па така завршила двојно образование.

  • Работела најразлични работи, прифаќала ситни и неважни улоги само за да состави „крај со крај“.

  • Калиографија е нејзината втора љубов, а за да заработи дополнително работела во продавница за дизајнирање на покани за свадба.
  • Обожава да готви и со задоволство подготвува слатки.
  • Со јога се занимава од седмата година. Нејзината мајка е инструктор по јога, додека Меган освен јога обожава и трчање.