Категории

Доза мотивација за неделата пред Вас

Понекогаш единственото нешто што Ви треба е некој или нешто да Ве поттурне кон патеката на Вашите цели и соништа. Повелете доза на енергија и супер инспирација:

  • Изградете ги Вашите соништа пред некој да Ве вработи за да ги изградите нивните.
  • Најдобрата одмазда е огромен успех.
  • Никогаш не престанувајте да бидете тоа што сте, правете го она што сте го наумиле, а успехот полека и милно ќе ја гали Вашата душа.
  • Не морате да бидете во најдобро светло за да почнете, но морате да почнете за да се доведете во најдобро издание.
Прегледи:
170
Објавено на:
23.01.2023