Категории

Дознајте го вашиот среќен број според Нострадамус

Она што за некого е среќа, за друг може да биде среќа. Еден број не може да биде среќен за секого истовремено. Некому ќе му донесе среќа, а на некој друг ништо. Но исто така, бројот кој некому му носи среќа во време кога владее небесниот знак на Ракот, нема да му донесе среќа и во време на небесниот знак на Лавот.

 Според временската промена на владеењето на поедин небесен знак во годината, се менува и среќниот број на секој човек поединечно.

 Секој човек има 12 среќни броеви во годината, кои зависат од владеачката планета на годината во која се родиле.

 САТУРН

 Година на раѓање:

 1909, 1916, 1923, 1930, 1937, 1944, 1951, 1958, 1965, 1972, 1979, 1986, 1993, 2000, 2007, 2014

ОВЕН……………………………………………….77

БИК……………………………………………………8

БЛИЗНАЦИ……………………………………12

РАК…………………………………………………….1

ЛАВ…………………………………………………….6

ДЕВИЦА…………………………………………….3

ВАГА…………………………………………………..9

ШКОРПИЈА……………………………………….4

СТРЕЛЕЦ………………………………………333

ЈАРЕЦ……………………………………………….21

ВОДОЛИЈА………………………………………40

РИБА…………………………………………………..2

ЈУПИТЕР

 

Година на раѓање:

 

1910, 1917, 1924, 1931, 1938, 1945, 1952, 1959, 1966, 1973, 1980, 1987, 1994, 2001, 2008, 2015

ОВЕН……………………………………………….13

БИК……………………………………………………6

БЛИЗНАЦИ………………………………….111

РАК…………………………………………………….3

ЛАВ…………………………………………………….5

ДЕВИЦА…………………………………………….1

ВАГА…………………………………………………99

ШКОРПИЈА……………………………………..34

СТРЕЛЕЦ………………………………………….2

ЈАРЕЦ………………………………………………..7

ВОДОЛИЈА……………………………………….4

РИБА………………………………………………….9

1 2 3

Прегледи:
780
Објавено на:
13.03.2016