Категории

Дознајте кој број ви носи љубов, среќа и пари!

Во Астрологијата бројките не се само нешто апстракно. Во нив е кодирана одредена енергија која влијае на одреден начин на различни луѓе. Оваа информација е во дирекна зависност од влијанието на планетите. Или со други зборови секој Хороскопски знак си има број, кој му носи среќа. А некои имаат и таков што доведува до проблеми и компликации.

Броевите се насекаде околу нас  – адреси, броеви на автомобили, датуми на важни настани… Ако успееме максимално да ги контролираме, сето ова ќе проработи во наша корист!

Сонцето 1

Сонцето влијае на луѓето родени под знакот на Лав. Бројот еден е симбол на позитивниот почеток на активноста и успесите во бизнисот. За Лавовите бројот 1 е директно “магнет за успех”. А бројката од која треба да се пазат е 2. Таа секогаш ќе ги влече назад и ќе го попречува нивниот развој.

Месечината 2

Бројот два носи во себе енергија на сигурност и љубов, кои се толку нужни и никогаш не му стигнуваат на Ракот. Се што има двојки во себе, му носи среќа и мир – може да комбинира 2 со 7 што го потиснува влијанието на 1. 27, 272, 7272,

1 2 3

Прегледи:
36
Ознаки: