Драматично запросување: Тој го изгуби прстенот, го најде, а таа кажа…

Според ESPN, кои го пренесувале натпреварот Yankees vs Red Sox, најдраматичен момент на преносот било запросувањето на овој дечко. 

Andrew Fox пробал да ја запроси неговата девојка Heather Terwilliger, но тогаш приметил дека прстенот го нема. Сите околу се заангажираа да го најдат прстенот и за среќа успеаа во тоа, така што Andrew си го доби одговорот кој го сакаше.
Коментари

[fbcomments]