Категории

ФОТО: Дунавка Трифуновска е вистински хит во Вевчани

Дунавка е убедливо најславната личност за минатата година. Нормално, Вевчанскиот карневал не може да помине без нејзино присуство. 

Дунавка Трифуноска мотив за маска. Наместо лента со наптис мис, пишува телефонски кабел.

Извор: http://ohrid1.com/