ФОТО: Македонска пејачка Rennata се разголе за DUREX

Единствената македонска пејачка, која има профил на светски познатиот VEVO канал на YouTube се соблече за брендот за кондоми durex. Таа и пејачот Виктор Апостолов се амбасадори на Durex за Македонија. Па и има што да покаже :)

10991368_10205145953921655_7509555669851725895_n

10996481_10205118883644915_4639947338446776278_n

10997444_10205145954241663_7499260368057983835_n

10998045_10205145953961656_4804864415416545895_nРената постојано изненадува со провокативни разголени фотки на својот ФБ профил погледнете дел од нив

10952242_10205008174477255_3469246995418115629_n

10001576_10205136667449499_593912558898979996_n

10450879_546471848789597_2650543115923800091_n

10942513_551750274928421_1832865098375302638_n


тагови


Коментари

коментари