Ѕвездите кои најмногу заблескаа на црвениот тепих на Оскарите 2016

Првиот и еден од најважните моменти од вечерта на Оскарите е пристигнувањето на црвениот тепих. Модата секогаш била курцијален дел од филмската индустрија, а ова се најдобрите изгледи од овогодинешното доделување на Оскарите.

Dorith Mous
Коментари

[fbcomments]