Категории

Еден ден ќе сфатите зошто сте морале да се отпуштите од некои нешта – Бидете трпеливи!

Погледнете, некогаш, ќе ја видите поголемата слика. Ќе пристигнете до точка каде што ќе знаете дека тие моменти треба да се случат на начинот на кој треба да бидат, засновани на точен временски рок. Ќе стигнете до точка каде што жалењата ќе се претворат во благодарност, негирањето се претвора во убаво прифаќање, и задржувањата ќе станат отпуштање, а незадоволствата ќе се претвораат во чувство на олеснување.Но, почекајте. Почекајте со убава трпеливост во вас затоа што патувањето до таа точка нема да биде лесна патека. Вие напредувате и ќе стигнете до таму. Само продолжете понатаму.