Категории

Еден ден ќе запознаеш личност поради која ќе ти стане јасно зошто не ти успеало со ниедна друга

И нема да мораш да ги молиш за трошка од нивната љубов, нема да имаш потреба да правиш ништо за да ги задржиш покрај себе, тие ќе бидат тука и тогаш кога е најтешко, тие ќе бидат кои ќе останат до крајот.

Без оглед на тоа колку цврсто се држиш за некои луѓе во твојот живот, на крајот од денот она кое што е твое ќе биде секогаш твое.
Вистинските луѓе секогаш ќе те избираат тебе и само тебе, на ист начин на кој ти ќе ги избираш нив секогаш и во секое време.
Нема да имаш недоумици, нема да чувствуваш несигурност, нема да се прашуваш, едноставно се ќе биде толку јасно.

Тие нема да те остават да бидеш несигурен во нивната верност и чувства, затоа што секогаш ќе се трудат да ти покажуваат колку им значиш.
Ти ќе бидеш нивната омилена личност на светот, и тогаш ќе сфатиш дека сите оние мигови кога си се држел цврсто за некој кој сакал да замине биле залудни.

И нема да мораш да ги молиш за трошка од нивната љубов, нема да имаш потреба да правиш ништо за да ги задржиш покрај себе, тие ќе бидат тука и тогаш кога е најтешко, тие ќе бидат кои ќе останат до крајот.