Видео: Спасе му ѕвони на Шабан Шаулиќ

Едни од најпознатите балкански пејачи, Шабан Шаулиќ и Ана Бекута седнаа на двоседот кај Жаре во „Еден на Еден“ на Алфа ТВ.

Се јави Спасеи  сака да се пријави на Ѕвезде Гранда…

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=tPifDyeUU9Q[/tube]
Коментари

коментари