Категории

Еден поинаков априлилили: Идеи за маски во домашни услови за вашите деца!

Иако овој први април е сосема поинаков од сите претходни и не можеме да си дозволиме масовни собири каде што ќе владее детската смеа, забава и шаренило, сепак тоа не е причина децата да не уживаат во магијата на овој ден кој го обожаваат. Со ваша помош создадете креативни маски за најмладите кои со сигурност ќе бидат пресреќни. Доколку немате идеја, ви ги предложуваме следните маски: